Zich als geaffilieerde inschrijven

Door u als geaffilieerde in te schrijven, kunt u meteen beginnen met het gebruik van onze service met name door de meertalige advertentie-service aan uw bezoekers aan te bieden.

Over iedere via uw website geplaatste advertentie, ontvangt u tot 80%, wat een gemiddelde is van 74,95 EUR per advertentie (op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag van momenteel 99,93 EUR).

De voordelen van de Kubus service zijn talrijk:
  • Meertalige advertenties
  • Hoge inkomsten
  • Gemakkelijk te verkopen product
  • Bedrijfsklare oplossing

Om onze diensten te gebruiken, begint u met het aanmaken van een account door het onderstaande formulier in te vullen. U kunt vervolgens de gewenste opties kiezen.


Het aanmaken van een account is gratis. Alle velden moeten worden ingevuld (behalve twee velden als u geen professional bent).

UW GEGEVENS

Adres Land :

Adres :
   
   
U bent een...   Professional      Particulier
Aanhef   Mevr.      Juf.      Dhr.
Naam
Voornaam
Vaste telefoon
Mobiele telefoon
Fax
E-mail
Bevestig uw email
Test * Username:
Wachtwoord Wachtwoord: (6 tot 10 karakters)
Bevestiging:

De informatie die u via deze website aan ons doorgeeft, zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden in geen geval aan derden medegedeeld of verkocht. Bovendien beschikt u, volgens de wet op Informatica en Vrijheid van 6 januari 1978, over het recht van inzicht, van rectificatie, van wijziging en van verwijdering van deze u betreffende gegevens.